Privacy & Cookies

1. Privacybeleid

Garage Van den Keybus hecht belang aan uw privacy. In geval de gebruiker van de website om persoonlijke informatie gevraagd wordt: De verantwoordelijke voor de verwerking, Garage Van den Keybus respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens. De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen gebruikt worden voor volgende doeleinden: Verwerken van uw contactaanvragen. U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Garage Van den Keybus , Hulstendreef 21, 9111 Sint-Niklaas, info@ttvandenkeybus.be gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn. Uw persoonsgegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden. Garage Van den Keybus kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar deze website gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk deze website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

2. Het gebruik van “cookies”

Tijdens een bezoek aan de site kunnen "cookies" op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u een website raadpleegt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren. U kan uw internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van uw harde schijf worden verwijderd. Dit kan u doen via de instellingen van uw browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat mogelijks bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

3. Google analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

4. Waarvoor gebruiken derden bestanden en technologieën via de Garage Van den Keybus website

Derden gebruiken bestanden en technologieën voor de volgende doeleinden:

  1. Bestanden en technologieën die uw surfgeschiedenis bijhouden in de tijd, al dan niet gecombineerd met informatie van andere advertenties of via derde bronnen, om reclameboodschappen van derden te tonen.
    Bijvoorbeeld: op basis van uw eerder surfgedrag, uw geo-locatie, de advertenties die u reeds aanklikte wordt u gepersonaliseerde inhoud en reclame van derden getoond.
  2. Bestanden en technologieën die u via een sociaal netwerk kunnen volgen nadat u op een knop van het sociale netwerk heeft geklikt en waardoor die sociale netwerken op automatische wijze uw persoonsgegevens ontvangen
    Bijvoorbeeld: like of share knop van facebook.

5. Sommige bestanden en technologieën uitschakelen

U kunt de cookies, web beacons, logfiles en andere bestanden en technologieën die Garage Van den Keybus en/of derden gebruiken uitschakelen in de mate en zoals hierna beschreven. Het verwijderen en/of weigeren van cookies, web beacons, logfiles, ad block detectie en andere bestanden en technologieën kan tot gevolg hebben dat u de website niet meer optimaal kan gebruiken.

Cookies uitschakelen:

  • Google Chrome: over het verwijderen van bestaande cookies en weigeren van nieuwe cookies. Klik hier
  • Internet Explorer: over het verwijderen van bestaande cookies en weigeren van nieuwe cookies. Klik hier
  • Firefox/Mozilla: over het weigeren van nieuwe cookies. Klik hier
  • Firefox/Mozilla: over het verwijderen van bestaande cookies. Klik hier
  • Safari: over het verwijderen van bestaande cookies en weigeren van nieuwe cookies. Klik hier
  • Opera: over het verwijderen van bestaande cookies en weigeren van nieuwe cookies. Klik hier

6. Google analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

7. Welke cookies worden er gebruikt en wat is hun doel

NaamTypeDoelBewaartermijn
XSRF-TOKENFunctioneel Identificeren betrouwbaar web verkeer Zo lang de gebruiker op de pagina blijft.
laravel_session Functioneel Bijhouden van gebruiker keuzes zoals het accepteren van Cookies op onze website ter bevordering van de funtionaliteit. Tot verlopen van Session
_ga
_gid
Statistisch Registratie van unieke ID voor dataverzameling door Google Analytics 2 jaar
datr Marketing Verificatie legitieme Facebook account bij verkeer naar Facebook vanuit onze website. 2 jaar
c_user MarketingControleert de identiteit van de Facebook gebruiker.1 maand / per Session
fr
xs
sb
presence
js_ver
m_pixel_ratio
act
Marketing Gebruikt door Facebook voor aanbieden geadverteerde producten en bijhouden van informatie over de Facebook gebruiker. 3 maanden
_hjClosedSurveyInvitesMarketingHotjar cookie. Deze cookie wordt aangemaakt nadat een gebruiker de Survey modal aanklikt om er voor te zorgen dat dezelfde uitnodiging niet meermaals te voorschijn komt. 365 dagen
_hjDonePollsMarketingHotjar cookie. Deze cookie wordt aangemaakt nadat een gebruiker een poll heeft ingevuld via de Feedback Poll widget om er voor te zorgen dat dezelfde uitnodiging niet meermaals te voorschijn komt. 365 dagen
_hjMinimizedPollsMarketingHotjar cookie. Deze cookie wordt aangemaakt nadat een gebruiker de Feedback Poll widget verkleint. 365 dagen
_hjDoneTestersWidgetsMarketingHotjar cookie. Deze cookie wordt aangemaakt nadat een gebruiker zijn informatie instuurd met de Recruit User Testers widget. 365 dagen
_hjIncludedInSampleMarketingHotjar cookie. Deze cookie wordt aangemaakt om er voor te zorgen dat een gebruiker in de funnels flow kan worden opgenomen. 365 dagen
_hjShownFeedbackMessageMarketingDeze cookie wordt aangemaakt wanneer een gebruiker de Incoming Feedback flow doorlopen heeft of verkleint heeft zodat deze niet meer zichtbaar wordt. 365 dagen
_hjidMarketingHotjar cookie. Deze cookie wordt aangemaakt bij het eerste contact met het HotJar script. Het zorgt voor het identificeren van de gebruiker doorheen de HotJar sessie. 365 dagen
_hjRecordingLastActivityMarketingDeze cookie wordt aangemaakt bij het doorsturen van data naar het HotJar platform. Session
hjTLDTestMarketingDeze cookie wordt aangemaakt om het cookie pad te bepalen in plaats van de hostname van de pagina. Dit zorgt voor het bijhouden van de sessie doorheen subdomeinen.. Tot verlopen van Session
_hjUserAttributesHashMarketingHash van de gebruikersdata om wijzigingen in data bij te kunnen houden tussen het doorsturen naar het HotJar platform. Tot verlopen van Session
_hjCachedUserAttributesMarketingDeze cookie houdt gebruikers attributen bij die verzonden zijn naar de HotJar API wanneer een gebruiker niet opgenomen is in de funnel. Deze attributen worden enkel opgeslagen wanneer de gebruiker interactie heeft met de HotJar Feedback tool. Tot verlopen van Session
_hjLocalStorageTestMarketingDeze cookie wordt gebruikt om te controleren of het HotJar script toegang heeft tot de lokale opslag van de browser. Deze cookie wordt meteen na controle verwijderd. N/A

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Website design & development by Logo Popkorn