aug 2024

Truck Trading Group

Ontdek de ultieme rijervaring van onze DAF bouwvoertuigen op Demo Days 2024!

Ook DAF zal aanwezig zijn op de Demo Days 2024! Het tweejaarlijks event waarbij alles draait om demonstraties en testen van werkende machines, trucks en ander materieel. Demo Days vindt plaats op 6, 7 en 8 september 2024 bij de Terril Saint-Antoine in Boussu. Deze locatie biedt een unieke gelegenheid om de nieuwste innovaties en technologieën in de bouwsector te ontdekken.Waarom je DAF niet mag missen op Demo Days 2024

Tijdens Demo Days 2024 kan je onze  nieuwste bouwvoertuigen in actie zien  en de voordelen van onze nieuwe DAF vrachtwagens ontdekken . Daarnaast kan je niet alleen onze bouwvoertuigen van dichtbij bekijken, maar ook zelf de ultieme rijervaring beleven. 

Onze e mensen staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij een testdrive van onze nieuwste modellen. Wil je zeker zijn dat er iemand van onze garage aanwezig is op het moment dat je langskomt, laat ons dan zeker iets weten  zodat we jou niet mislopen. 

 

Praktische informatie

6+7+8 september 2024 | 9u - 17u
Terril Saint-Antoine in Boussu

Parking
GPS adres: Chemin de Thulin 2 - Dour
Volg de signalisatie naar de parking. De parking is betalend: €5/voertuig

Laarzen of veiligheidsschoenen worden sterk aanbevolen! 

 

We nodigen jou graag uit! 

We zijn ervan overtuigd dat de beste manier om onze voertuigen te leren kennen, is door ze zelf te ervaren. Daarom nodigen we je uit om langs te komen en het verschil te voelen.

Registreer hier GRATIS voor Demo Days 2024

Mis deze kans niet om  onze bouwvoertuigen te ontdekken en te ervaren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op Demo Days 2024!

 

Demo Days powered by MATEXPO

//
Website design & development by Logo Popkorn