mrt 2023

Truck Trading Group

Nieuwe Generatie DAF trekkers ingezet op Internationaal tanktransport ADR bij AFC-ADPO

ADPO te Kallo is gespecialiseerd in logistieke diensten voor vloeibare bulkproducten. Hun core business is tankopslag, maar ook het vullen, warehousing en full iso containerlogistiek en -transport. Al deze diensten worden aangeboden op één fysieke locatie waardoor zij hun klanten een echt 'one stop shop' logistiek model kunnen aanbieden.

Deze prachtige DAF XG 480 FT in de aangepaste huisstijl van 'AFC-ADPO' oogt nog steeds herkenbaar! Ondertussen worden 6 van deze DAF-trekkers ingezet op Internationaal tanktransport ADR. De chauffeur van de eerst geleverde trekker liet ons weten dat zijn ‘maiden voyage’ richting Kaufering (DU-Beieren) ging.

DAF is de eerste fabrikant die een truckserie heeft ontwikkeld die profiteert van de nieuwe Europese regelgeving op het gebied van afmetingen en gewichten : XF, XG en XG+. In deze reeks vormt de nieuwe DAF XG een klasse apart. De verlengde cabine zorgt voor ongeëvenaarde ruimte en een superieur comfort. Ideaal voor lange ritten. En de XG heeft ook het beste brandstofverbruik in de markt, alles dankzij een optimaal aerodynamisch ontwerp en een uiterst efficiënte aandrijflijn.

Website design & development by Logo Popkorn